torstai 6. helmikuuta 2014

Häämessuihin kaksi yötä - ei sillä että itse siis yhtään olisin kiinnostunut...

Hei taas. Hauska nähdä tauon jälkeen. Pahoittelen, että tauko venyi tällä kertaa taas tällaiseksi kuukauden mittaiseksi, varsinkin kun tässä on tullut erilaisia tekstejä mietittyä, mutta kun ei vaan ole saanut/jaksanut/ehtinyt valmiiksi kirjoittaa .. Mut joo, laitan tämän kirjoitustauon aika pitkälle gradun pakertamisen piikkiin, koska tuon lisäksi ei ole hirveästi muuta ihmeellisempää ehtinyt tammikuulle tehdä. Onneksi sitä sentään, ja on onneksi vahvasti edennytkin.

Ai niin, toki syytän tästä tauosta myös Vince Gilligania! Ai miksikö? No miksiköhän. Gilligan on siis Breaking Bad -sarjan luoja. Sarjan, jonka katselua välttelin aina tähän jouluun asti, mutta sitten Netflixiä plärätessäni antauduin tälle herkulle. Nyt on kahdeksan osaa sarjaa jäljellä (ilmeisesti ne parhaat kahdeksan) ja voin jo nyt julistaa sarjan Sopranosin ja Mad Menin edelle. Ei siitä sen enempää, mutta onpahan vaan huikean hienosti käsikirjoitettu sarja. Los Pollos Hermanos -paitaa on jo tullut tiirailtua..

No mutta nyt sitten taas tiukempaa päivitystahtia - näin on ainakin suunnitelmissa. Ja mikä olisikaan parempi aihe käynnistää blogauksen kevätkausi, kuin hekumoida Tampereen Häämessuja ensi viikonloppuna! Kirjoitin jo aiemmin blogissani tuosta tapahtumasta, ja nyt ne sitten ovat täällä. O ou. Minä, Mari ja kamerallinen kännykkä olemme menossa paikalle lauantaina, ja tarkoituksena olisi sitten laatia raporttia ensi tuosta vierailusta meidän näkökulmastamme.

Millä mielellä häämessuille? Napakympin kilpailijoita lainatakseni: "seikkailumielellä." Meidän kannalta messuilla ei ole välttämättä tarjota mitään suuria ostopalveluita (saatiin tosiaan tammikuussa ammattimainen kuvaajaystävämme kuvaajaksi häihin - tästä ja muista edistysaskelista lisää ensi viikon tilannepäivityksessä), mutta ainahan sinne ideoita lähdetään hakemaan! Itse olen kiinnostunut juttelemaan äänentoisto-ihmisten kanssa mahdollisten valo-savu-settien vuokraushinnoista (pitäähän sitä vuosisadan disko virittää levareiden oheen), ja ilmeisesti siellä on tanssivia häämekkoja sekä tietysti karkkia ja muuta krääsää. Olemme kuitenkin molemmat tällä saralla hyvin newbie-osastoa, joten vinkkejä must-jutuista otetaan vastaan. Mut joo, lauantaina sinne - raporttia seuraa! Ovatko kaikki muutkin alueen hääfriikit suuntaamassa samaan tapahtumaan?

Tosiaan, tästä sitten taas - laitan ensi viikon alussa tilannepäivitystä järjestelyistä ja kirjoitan vihdoin loppuun Satuhäät-tekstin. Tämä kausi on ollut vähän niin ja näin; ykkösjakson pappi ja kakkosjakson hämmennys jääneet vahvimpina mieleen.

4 kommenttia:

 1. Innolla jään odottamaan Satuhäät postausta! Mä oon Satuhäiden ykkösinhoajafani! Ei sitä sarjaa voi kun vihata ja rakastaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - suuria tunteita herättää joka tapauksessa! :)

   Poista
 2. Wuhuu, Satuhäät! <3

  Itse olen katsonut Breaking Badia jotain 5 jaksoa ja sitten tipuin yövuoroputken takia miehen kelkasta, joten en ole yksistään jaksanut niitä katsoa. Ei ainakaan noiden viiden jakson perusteella jäänyt mikään MUST SEE fiilis, mutta voi olla, et otan nyt uusiksi. Tosin Mad Men on niin loistava, ettei sitä niin vain päihitetä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Breaking Bad kehittyy ja paranee loppua kohti - ei siinä ehkä ole sitä Mad Menin huikeaa tunnelmaa, mutta käsikirjoitus ja käänteet menevät ihan nerokkaalle tasolle. Moraalin kanssa painiminen viedään todella uudelle tasolle noilla myöhemmillä kausilla. Äh, enää kuusi jaksoa jäljellä... Onneksi MM toki jatkuu keväällä vielä yhden kauden verran. :)

   Poista