torstai 27. helmikuuta 2014

Tilannekatsaus helmikuun lopussa

Aiemmin lupailin kirjoittaa siitä, millä mallilla meidän suunnitelmat ja häävalmistelut jo ovat. Otetaanpa siis tilannekatsaus siihen, mitä on tehty ja mitä on seuraavaksi to do -listalla.

Ensiksikin täytyy todeta, että meidän hääsuunnittelu on innostanut hämmentävän paljon myös ystäviä, joten se osaltaan antaa intoa myös näiden puuhailuun - on kiva huomata että suunnitelmat ystävien rekrytoinnista mukaan onnistuvat jopa suunniteltua paremmin: nyt meillä hoidossa ystävien kautta jo valokuvaus, videokuvaus, hääauto, kutsujen suunnittelu plus teko, save the date -kutsun toteutus ja toki hääpaikan musisointi. Vielä kun näiden suhteen ei ole kyse mistään "säästetään laadussa ja hinnassa" -jutusta, vaan jokaiseen kohtaan on rekrytty (itse asiassa lähestulkoon jokaiseen kohtaan on tarjoutunut suunnittelemamme henkilö ennen kuin asiasta olemme ehtineet kysyä) alansa ammattilainen tai ansioitunut harrastaja, niin tunnelmat järjestelyissä ovat kyllä varsin positiiviset. :)

Tänä vuonna siis tosiaan varmistui tuo kuvaaja häihin Marin ystävän muodossa, joka on kyllä todella hyvä juttu! Tällaisissa asioissa saamme säästettyä pitkän pennin ja ohjattua sen valo/savu -kassaan (tämä siis sulhasen mielipide..), samalla tavoin kuin aiemmin videokuvaajan ja kutsujen ja autojen yms kanssa. Save the date -suunnitelmia ei voida vielä paljastaa (koska blogia myös vieraat lukevat joten yllätys pitää säilyttää), mutta nekin ovat hyvällä mallilla nyt. Pitopalveluita parasta aikaa kilpailutetaan ja kysellään, joten tämä asia  on nyt kaikkein akuuteimmin tällä hetkellä päällä (tavoitteena saada hyvin kasvis&kala -painotteinen menu tarjolle), ja sitten kesällä puvut yms..

Vinyylihylly, tuo meidän alttari.
Toki tämän postauksen perimmäinen idea oli hekumoida meidän musisointi-suunnitelmia ja esitellä oma vinyylihyllyni. ;) Mikäli joku ei tiedä, niin häissämme soitellaan levareilta musiikkia koko illan laidasta laitaan kaveriporukan toimesta siten, että perinteisten valssien ja hääkappaleiden jälkeen kollektiivisesti pomputetaan porukkaa läpi yön vuosisadan bileissä, ja sekä sulhanen että morsian ottavat myös omat vuoronsa tuolta soitinten takaa. Tämän toteutusta pitää vielä miettiä siltä osin, että pitäisikö tilata uudet uniikit levymatot levareihin juhlistamaan häitämme ja miten paljon valoja ja savuja haluamme hankkia. Tällaiset pikkuasiat toki riippuvat budjetistamme - nyt ne ovat vain sulhasen omia pieniä visioita...

Tällaista tänään, huomaan yllä olevasta tekstistä mikä itseä eniten häiden suunnittelussa innostaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti